naixement

L'inici d'una nova vida és un moment irrepetible

I és el millor moment per guardar les cèl·lules mare del teu nadó!

Són les cèl·lules més joves que es poden conservar perquè encara no han envellit i gaudeixen d’un alt potencial regeneratiu. Amb aquest material biològic únic es poden tractar més de 85 malalties diferents i n’hi ha moltes més en fase d’assaig clínic. Aquestes cèl·lules mare són d’ús familiar i tenen un alt grau de compatibilitat genètica amb altres membres de la família.

Per què conservar les cèl·lules mare del cordó umbilical?

 • El part: l'únic moment per a conservar-les

  El naixement és l’únic moment en què podem recollir la sang i el teixit del cordó umbilical del nadó. Són les cèl·lules més joves que mai podreu conservar i per tant, les que tenen més potencial per crear altres tipus de cèl·lules i per multiplicar-se.

 • Protecció pensant en el futur

  En preservar les cèl·lules mare del cordó umbilical del vostre nadó, estareu assegurant un recurs únic pel dia de demà. Aquest material biològic s’està utilitzant per produir medicaments que estan canviant la medicina i que estan aconseguint resultats molt prometedors en múltiples patologies. Penseu en el demà, conservant avui unes cèl·lules úniques.

 • Compatibilitat genètica

  Les cèl·lules mare del cordó umbilical del vostre fill ofereixen una major probabilitat de compatibilitat genètica per a tractaments futurs en cas de necessitat terapèutica. Sigui per al vostre nadó (100% compatibilitat) o per a qualsevol membre proper de la família, aquesta “clau genètica” pot marcar la diferència a nivell de compatibilitat.

 • Investigació en constant avenç

  La medicina regenerativa i la teràpia amb cèl·lules mare són àrees en constant desenvolupament i creixement. La investigació científica està contínuament descobrint noves aplicacions per a les cèl·lules mare de cordó umbilical en el tractament de malalties com el càncer, trastorns metabòlics i malalties del sistema immunològic. Actualment, s’utilitzen per tractar més de 85 malalties diferents i hi ha més de 400 assajos clínics actius amb cèl·lules mare actius a tot el món.

Què inclou el servei de conservació?

Disposeu de dues possibilitats:

SANG I TEIXIT DEL CORDÓ UMBILICAL
preu únic: 2.375€

– 30 anys de conservació de sang i teixit.
– Únic pagament. Cap despesa addicional.
– Servei de salut familiar que inclou: primera visita a Celular Clinic Andorra per pare o mare i descomptes especials en els nostres tractaments.

(preu IGI no inclòs)

TEIXIT DEL CORDÓ UMBILICAL
preu: 990€ + 60€*

– 1r any de conservació inicial gratuït.
– Conservació de 6 crio tubs de cèl·lules del teixit.
– Renovació anual: vosaltres trieu fins quan voleu conservar.
*quota a partir del 2n any de conservació.

(preus IGI no inclòs)

Com ho podeu fer?

De forma fàcil i sense cap risc ni per la mare ni pel nadó
El procés de conservació de les cèl·lules mare de cordó umbilical és simple, segur i no representa cap risc ni dolor ni per la mare ni per al nadó. Un cop contracteu el servei, us entregarem un kit de recollida que haureu de portar el dia que doneu a llum.
Durant el part, el cordó umbilical es talla i es recull la sang i el teixit que s’emmagatzema al kit fins que el recollim. Després processem i emmagatzemem les cèl·lules mare durant 30 anys al nostre laboratori.

Ompliu el formulari i us contactarem sense compromís:

O si ho preferiu, truqueu-nos al:

+376 727 723