Donació cordó umbilical a Andorra

Donar les cèl·lules del cordó umbilical per seguir avançant científicament

Donació de cordó umbilical per recerca

A Cellab estem compromesos amb la recerca biomèdica. Des del 2014 treballem amb l’objectiu de millorar la salut de les persones, aportant valor amb la producció i desenvolupament de teràpies i tractaments amb cèl·lules mare.

Per poder avançar científicament i progressar en el coneixement de malalties i en el seu tractament, necessitem mostres biològiques que de forma altruista moltes famílies decideixen donar-nos.

En els darrers anys, gràcies a aquestes donacions s’han assolit múltiples avenços científics i mèdics que han ajudat a moltíssimes persones. Les cèl·lules i els teixits són un be escàs i indispensable per la investigació i producció de medicaments de teràpies avançades.

A Cellab ho sabem i per aquest motiu, us convidem a participar amb la donació de material biològic.

Marc legal

Seguint l’establert en la Llei 3/2023, del 19 de gener, de recerca i innovació biomèdica aprovada pel Consell General, Cellab us dona la possibilitat de cedir de forma altruista el material biològic de la sang i el teixit del cordó umbilical amb la finalitat d’utilitzar-ho per investigació biomèdica.

Així mateix, Cellab també compleix amb la Llei 29/2001, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, que garanteix la total confidencialitat del donant i de les dades de la mostra biològica.

Recerca a partir de cèl·lules mare de cordó umbilical

Com podeu donar per recerca?

La participació en les investigacions que Cellab realitza és totalment voluntària i altruista. Per poder-se adherir, cal signar el consentiment informat de donació per recerca manifestant la voluntat de participar-hi. Teniu la potestat de revocar el consentiment de forma totalment lliure en qualsevol moment.
Podeu sol·licitar a la llevadora del centre de primària o de l’Hospital el consentiment informat o bé sol·licitant-lo fent clic al botó que trobareu a continuació.

Assajos clínics i recerques preliminars en actiu on s’estan enviant mostres biològiques de les donacions

Cèl·lules mare mesenquimals (MSC) de teixit del cordó umbilical com a material de partida per a la fabricació de dosi de MSC pel tractament al·logènic de la broncodisplàsia pulmonar en nounats (assaig clínic multicèntric en fase II).
Hospital Infantil Universitario Niño Jesús de Madrid.

Truqui'ns per demanar més informació

O ens podeu fer arribar un missatge per aquí