Estàs embarassada i no tens ginecòleg/a? Aquí tens el llistat de les ginecòlogues i ginecòlegs d’Andorra!

A Cellab acompanyem des del 2014 a moltes famílies durant l’embaràs, ajudant-los amb tot el que puguin necessitar. Lògicament, estem especialitzats en la conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical però setmanalment realitzem continguts entorn de l’embaràs al nostre blog que en un moment determinat, us poden ser de molta utilitat.

Si t’has quedat embarassada i no tens ginecòloga o ginecòleg, avui et deixem el llistat alfabètic de tots els professionals que treballen al Principat d’Andorra el 2023 amb convenció CASS:

DR. ERNESTO EDUARDO BEJARANO

El Dr. Bejarano va començar a treballar a Andorra l’any 2017 i el trobareu a l’edifici de Consultes Externes de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, planta 4, consulta 417. Visita tots els dimecres, dijous i divendres de 9h a 14h.
Direcció: c/ dels Escalls, s/n. AD700 Escaldes-Engordany
Telèfon: 871 100
Clica aquí per entrar al seu web.

DRA. NEUS BONS TOMÀS

La Dra. Bons és una de les professionals més conegudes del Principat d’Andorra amb una llarga trajectòria. Visita de dilluns a divendres juntament amb la Dra. Cosan i la Dra. Llanos al Centre Mèdic d’Especialitats Ginecològiques molt a prop del Parc Central d’Andorra La Vella.
Direcció: C/ Prat de la Creu, 8. 2n pis. Despatx 204-205. AD500 Andorra La Vella
Telèfon: 802 280
Web: no en té

DRA. MARTA BUENO GRAU

La Dra. Bueno és una altra de les metgesses especialistes en ginecologia i obstetrícia més reconegudes d’Andorra. Visita de dilluns a divendres a l’Edifici Plaza, al centre del país, en un centre integral per a la salut ginecològica de la dona.
Direcció: C/ Sant Salvador, 10. 3r pis. Porta 6. AD500 Andorra La Vella
Telèfon: 807 700
Web: no en té

DRA. SANDRA CANO BACHS

La Dra. Cano és una de les metgesses de Gio Centre, un centre especialitzat en Ginecologia, Obstetrícia i Andrologia en l’atenció integral de la dona i la reproducció humana. Comparteix consulta amb la Dra. Echeverri molt a prop de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Direcció: C/ dels Escalls, 9. 4t pis. Despatx 403. AD700 Escaldes Engordany
Telèfon: 821 465
Aquesta és la seva pàgina web.

DRA. MERITXELL COSAN CANUT

La Dra. Cosan és una de les professionals més conegudes del país. Actualment, és la cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i la presidenta del Col·legi de Metges d’Andorra. Comparteix consulta amb la Dra. Bons i la Dra. Llanos al Centre Mèdic d’Especialitats Ginecològiques.
Direcció: C/ Prat de la Creu, 8. 2n pis. Despatx 204-205. AD500 Andorra La Vella
Telèfon: 802 280
Web: no en té

DR. JOSEP DURAN ARGEMÍ

El Dr. Duran va fer la residència a Terrassa d’on és originari, però porta molts anys al país i és un dels ginecòlegs més coneguts de casa nostra. Disposa d’una consulta pròpia molt a prop de la Dama de Gel on us atendrà i acompanyarà amb l’embaràs.
Direcció: C/ Esteve Albert, 13-15. Edifici Prat de la Patrona. Escala B. 1r 1a. AD700 Escaldes-Engordany
Telèfon: 818 919
Web: no en té

DRA. SOFÍA ECHEVERRI VELASQUEZ

La Dra. Echeverri és una altra de les professionals ginecològiques més conegudes al Principat. Ha estat cap de servei de l’Hospital durant anys i ha atès moltíssimes dones a Gio Centre, centre que va fundar ella i que actualment comparteix amb la Dra. Cano.
Direcció: C/ dels Escalls, 9. 4t pis. Despatx 403. AD700 Escaldes Engordany
Telèfon: 821 465
Web: www.gio.ad

DRA. ESTEFANÍA LLANOS SÁNCHEZ

La Dra. Llanos és la darrera ginecòloga en instaurar-se al país, però compta amb una dilatada experiència en acompanyament ginecològic i obstètric. Formada a Barcelona comparteix consulta amb la Dra. Bons i la Dra. Cosan al Centre Mèdic d’Especialitats Ginecològiques.
Direcció: C/ Prat de la Creu, 8. 2n pis. Despatx 204-205. AD500 Andorra La Vella
Telèfon: 802 280
Web: no en té

Leave a reply