Cellab, l'empresa que cuida de la teva salut i la de la teva família

La primera companyia biotech d’Andorra

Cellab és la primera companyia biotech d’Andorra. Una empresa de medicina regenerativa i banc de cèl·lules mare neonatals i adultes que treballa amb un objectiu: cuidar de la salut familiar. Fundada l’any 2013, està formada per un equip de científics i de metges que treballen incansablement per processar les cèl·lules amb els màxims estàndards de qualitat i fabricar els millors tractaments de medicina regenerativa.

Cellab, l'empresa que cuida de la teva salut i la de la teva família

CELLAB, UN SERVEI INTEGRAL

Cellab com a empresa de medicina regenerativa us ofereix un servei 360º des de l’obtenció fins a l’aplicació mèdica. Estem a la disposició de les famílies per ajudar-les sempre que ho necessitin.

Procés - Cellab

UN LABORATORI DE MÀXIMA QUALITAT

El nostre laboratori ubicat a Sant Julià de Lòria compta amb la prestigiosa acreditació de la AABB (American Asociation of Blood Banks) que cada dos anys ens re-acredita els procediments i verifica tots els protocols de qualitat.

Així mateix, Cellab compta amb l’autorització del Ministeri de Salut del Govern d’Andorra.

Logo-Govern-Andorra-Cellab-Andorra
AABB Accredited Logo - Cellab Andorra

CELLAB CDMO, EL LABORATORI QUE FABRICA ELS TRACTAMENTS DEL DEMÀ

Cellab a banda de conservar cèl·lules mare neonatals i cèl·lules mare adultes, disposa d’una línia d’activitat centrada en la fabricació de medicaments de teràpies avançades per a assajos clínics d’hospitals i grups de recerca de tota Europa.

Actualment, Cellab està treballant per obtenir la certificació GMP (de l’anglès, Good Manufacturing Practices) durant el primer semestre del 2023.

Equip Cellab

Cellab compta amb un personal altament especialitzat que garanteix el millor tracte pel vostre material cel·lular. Al confiar en nosaltres esteu en mans expertes de biòlegs, biotecnòlegs, químics, tècnics i personal altament qualificat.

MISSIÓ

 • Ser l’empresa líder i de referència en l’àmbit de la medicina regenerativa que posa en valor el patrimoni biològic dels seus clients, seguint les directrius de la política de qualitat en tots els processos que realitzem.
 • Oferir els millors tractaments cel·lulars. Preservar les cèl·lules mare dels nostres clients, amb l’objectiu de millorar la seva salut i la de les seves famílies.

VISIÓ

 • Millorar la salut de les persones, de forma responsable, eficient, innovadora, sostenible, competitiva i legal.
 • Potenciar la qualitat humana i els valors humans com el respecte, la honestedat, l’empatia, la transparència i la solidaritat.
 • Aportar valor terapèutic a la medicina regenerativa i millorar així la societat en la que vivim.

VALORS

 • Convicció:
  Creiem en la nostra companyia, en el seu equip de professionals i en la capacitat de millorar la vida dels nostres pacients a través dels seus tractaments.
 • Confiança:
  Gaudir de bona salut és el més important a la vida d’una persona. Els nostres pacients confien en nosaltres per a deixar-nos conservar un material biològic tant important com les seves cèl·lules mare.
 • Compromís:
  Ens comprometem a investigar i treballar per a innovar, millorar els nostres productes i tractaments, cuidant la salut dels nostres pacients.
 • Consciència:
  Hem de ser conscients de la responsabilitat que tenim i ser rigorosos en tots els procediments que duem a terme.

El nostre laboratori està ubicat a la Borda del Germà, 14 a Sant Julià de Lòria. Disposem de 1.300m2 dedicats al processament cel·lular i a la criopreservació.

 • 1.300 m2 de planta farmacèutica
 • 2 sales blanques
 • 4 cabines de processament cel·lular
 • 1 sala de criogènia
 • 1 sala d’ultracongeladors
 • 1 laboratori de control de qualitat

Visiti el nostre laboratori