Beneficis i consells per triar el coixí prenatal o coixí de maternitat

El coixí per a embarassada és un altre dels accessoris indispensables d’una futura mare. Els coixins prenatals o de maternitat són perfectes per prevenir el dolor als budells, a l’esquena, als malucs i a les cames, ja que s’adapten al cos i permet que descanseu a les nits. A partir del segon trimestre amb el creixement del nadó i de la panxa, dormir amb aquest accessori pot ajudar-vos a agafar el son i aconseguir una millor qualitat de les hores dormides.

Existeixen altres beneficis que heu de tenir en compte si esteu dubtant a utilitzar el coixí de l’embarassada. Gràcies a la seva capacitat ergonòmica, el coixí permet reduir dolors en articulacions i poder posar-se en la postura més recomanada per a dormir de lateral.

El coixí prenatal us permetrà posar-lo entre les cames, ajudant a mantenir l’esquena recta. Si el poseu a sobre el pit podreu relaxar les espatlles, mentre que si ho feu a sota l’abdomen, estareu evitant que hi hagi distensió als lligaments de l’úter. Si el coixí el poseu a sota els peus podreu evitar rampes i inflamació.

Existeixen diversos tipus de coixins que repassarem a continuació

  • Coixí en forma de mitja lluna: potser és el més comú, ja que és ideal perquè permet agafar molt bé la zona dels budells i del cap.
  • Coixí en forma d’O: Són molt llargs i permeten dormir boca amunt, recolzant cap, coll, esquena, maluc i turmells.
  • Coixí en forma de C: perfecte per a dormir de costat i recolzar l’esquena i el ventre.
  • Coixí en forma de tub: és llarg i recte, permetent que l’embarassada s’abraci. Aquest es pot reutilitzar per la lactància.

Consells per triar el coixí per a embarassada

Un dels factors importants a tenir en compte és el preu. Pensa que pots trobar coixins a partir de 40€ en amunt. També fixa’t en el disseny i tria el que més s’adapti al teu cos. Tingues en compte la seva grandària, ja que si és excessivament gran pot ser que t’arribi a molestar.
El material amb què ha estat fabricat també és important. Tria aquell que t’agradi més i que es pugui rentar millor.

I fins aquí la llista de consells i beneficis entorn del coixí de maternitat!

Leave a reply