Com funciona la taula maia per predir el sexe del nadó

Estàs embarassada i fa poc que ho saps. Ho comparteixes a casa amb els més propers i amb molta cautela, ja que encara no has superat el primer trimestre. És aquí quan comencen les apostes. Nena o nen? Què serà? Molts pares s’ho pregunten i comencen a buscar noms… Altres, en canvi, opten per no saber el sexe i passen tot l’embaràs amb la incògnita.

Les ecografies de control que fan els ginecòlegs determinen amb una exactitud molt alta el sexe del nadó, però històricament s’han comès errors perquè el nadó estava mal posat al moment de la prova. També hi ha altres mètodes més fiables, realitzant un test prenatal no invasiu, que determina el sexe fetal amb un 99% de fiabilitat.

Però avui us expliquem un mètode basat en la cultura maia per predir el sexe del nadó. Els maies ho predeien basant-se en tres dades: les fases lunars, l’edat de la mare i els anys que tenia la mare al moment de la concepció. Us advertim que és un mètode molt poc científic, però si fa tants anys que perdura… per alguna cosa deu ser, no? Si estàs embarassada i ja saps el sexe del nadó, prova-ho a veure si encerten els maies!

Sinó ho saps… Som-hi! Primer de tot, pensa quina edat tenies quan vau concebre. Després pensa el mes de la concepció i busca a la taula per saber el sexe del teu futur fill.

Que és, nen o nena?

Leave a reply