Guardar només cèl·lules mare del teixit ara és possible

Amb l’objectiu de facilitar la conservació de les cèl·lules mesenquimals presents al teixit del cordó umbilical, des de Cellab hem posat en marxa aquesta nova opció per a totes les famílies que doneu a llum a Andorra.

Consisteix en guardar exclusivament les cèl·lules del teixit del cordó. Són les cèl·lules creadores dels teixits connectius i òrgans del nostre cos i es troben a la gelatina de Wharton que és la part del teixit del cordó que rodeja la vena i les artèries del cordó umbilical.

Quantes cèl·lules de teixit de cordó umbilical es guarden si només agafem teixit?

Si opteu per la conservació de només teixit de cordó umbilical guardarem 6 crio tubs. Aquestes cèl·lules necessitaran un cultiu i una expansió cel·lular per ser aplicades el dia de demà. Per aquest motiu, quantes més es conservin major serà la capacitat productiva que tindreu.

Podem conservar més de 6 crio tubs?

Sí, sempre que el cordó sigui prou gran. Informeu-vos sense compromís dels avantatges de contractar TissuePlus, el servei addicional de Cellab que us permet guardar més crio tubs de cèl·lules de teixit de cordó.

Quin cost té contractar només la conservació del teixit del cordó umbilical?

Té un preu de 990€ que s’abonen un cop processat el teixit del cordó. A partir del segon any, hi haurà un cost anual de 60€ que es renovarà anualment fins que la família vulgui.

Algunes dades sobre les cèl·lules del teixit del cordó umbilical

• Actualment, les cèl·lules mare mesenquimals són el tipus cel·lular més estudiat en Medicina Regenerativa.
• Hi ha més de 150 assajos clínics en marxa
• Tenen efecte immunomodulador i diferenciació multilineatge
• Tenen aplicacions clíniques molt diverses, amb aplicacions en un gran ventall de malalties.

Si voleu conservar les cèl·lules mare del cordó del vostre nadó estem a la vostra disposició els 365 dies de l’any i les 24h del dia. Contacteu-nos sense compromís per a informació addicional.

Leave a reply