Si contractem la conservació privada de les cèl·lules del cordó, quan haurem de pagar?

L’arribada d’un nadó a una família implica molts canvis en tots els sentits. Si és un primer fill/a, el canvi és total, ja que la parella s’enfronta a una situació totalment desconeguda. I si és un segon/a, ja sabem a què ens exposem perquè ho hem viscut amb anterioritat.

Sigui el número de fill/a que sigui, una de les coses que més preocupen totes les famílies és l’aspecte econòmic de tot allò que cal comprar: cotxet, cadireta, roba, mobiliari per a l’habitació, banyera, etc. El primer que heu de saber és que Cellab està al vostre costat per facilitar-vos tot el procés de contractació i de pagament del servei de conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical.

En les visites al laboratori, ens pregunteu sobre els mètodes de pagament i els terminis. Disposem de plans personalitzats per facilitar que qualsevol família que vulgui contractar el servei pugui fer-ho i pagar de manera còmoda i adaptada a les seves necessitats.

Un aspecte important que heu de tenir en compte és que la família que contracta la conservació privada de les cèl·lules mare del cordó umbilical no pagarà res fins a la confirmació que les cèl·lules estan en perfecte estat. Això serà després del part quan haguem processat el material cel·lular. I uns 10-12 dies després de rebre els darrers resultats analítics, es procedirà a facturar el servei amb la vostra conformitat.

Es pot pagar a terminis?

Sí, disposem de dues alternatives per fer front al pagament del servei de manera còmoda. La primera és a través del finançament, gràcies als acords de Cellab amb els principals bancs d’Andorra que permeten que es financi de 3 a 24 mesos amb uns interessos molt baixos. Aquesta és l’opció ideal per a les famílies que volen contractar i pagar a poc a poc.

I, la segona són els plans de fraccionament directe. En aquest cas, la família pacta directament amb nosaltres el pla de pagament sense interessos bancaris, però durant menys temps. Aquesta opció és perfecta per a aquells que no volen afrontar el pagament de cop però que no volen que se’ls dilati en el temps.

Hi ha pagaments addicionals al cost del servei?

Un altre dels dubtes més recurrents és si les famílies han de pagar any rere any. En la modalitat de pagament únic, no hi ha cap despesa associada a la conservació durant el període de contractació que són els 30 anys. La família paga l’import pels 30 anys i no hi ha quotes ni despeses de manteniment de cap mena fins que no venci el contracte.

I al cap de 30 anys, què passarà?

Hi ha dues opcions: continuar conservant les cèl·lules any a any o bé, destruir la mostra.

En cas que el vostre fill/a no vulgui conservar la mostra després del venciment del contracte, la destrucció és gratuïta. Si vol continuar conservant haurà de pagar una quota de 180€/any més l’increment de l’IPC que hi hagi hagut fins la data.

Leave a reply