Conservar les cèl·lules mare del cordó costa menys de 80€ l’any!

Menys de 80€ l’any o el que és el mateix, poc més de 0,21€/dia. Aquest és el cost de conservar cèl·lules mare del cordó umbilical de forma privada amb Cellab a Andorra. Un servei que us permetrà conservar cèl·lules mare hematopoètiques (presents a la sang del cordó) i cèl·lules mare mesenquimals (presents a la gelatina del teixit del cordó) i que poden ser de gran utilitat terapèutica davant nombroses malalties i patologies.

Conservar les cèl·lules mare

Aquestes cèl·lules només es poden conservar el dia del part i és totalment indolor per la mare i pel nadó. Els usos a nivell terapèutic d’aquestes cèl·lules estan creixent de forma exponencial en la comunitat científica internacional i avui dia ja serveixen per tractar més 85 malalties diferents.

La conservació del cordó es paga una única vegada i no té quotes de manteniment ni despeses associades durant els 30 anys de conservació. El servei es pot pagar de forma còmoda gràcies als acords de finançament que tenim amb Creand i MoraBanc, entitats bancàries amb què treballem.

A Cellab cuidem de la teva salut

Conservar les cèl·lules mare del cordó a Andorra és fàcil, ràpid i molt segur. Ja que esteu confiant en una empresa que porta prop de 10 anys conservant cèl·lules neonatals i adultes de milers de famílies de tota Europa. Acreditats per l’AABB (American Association of Blood Banks) aquesta prestigiosa associació ens re acredita cada dos anys tots els nostres protocols de qualitat, garantint a les famílies el nostre compromís amb l’excel·lència.

A més, Cellab a banda de conservar cèl·lules mare disposa d’una línia d’activitat centrada en la producció i disseny de medicaments de teràpies avançades per a assajos clínics de tota Europa. Som proveïdors d’hospitals i grups de recerca internacionals que necessiten un partner en la fabricació d’un medicament concret. Comptem amb un departament propi de recerca i innovació que detecta malalties i assajos clínics en fases inicials i dissenya un medicament a mida gràcies a la teràpia cel·lular.

Som la primera empresa biotech andorrana que aporta valor des d’Andorra cap a Europa complint amb els protocols europeus i respectant la normativa més exigent. El nostre compromís amb la qualitat és irrenunciable en tots els nostres processos productius.

Si estàs embarassada i vols rebre informació sense compromís, estem a la teva disposició perquè coneguis tots els beneficis de conservar un material biològic únic pel vostre fill/a.

Leave a reply