Per què és interessant tornar a guardar les cèl·lules mare del cordó en un segon o tercer embaràs?

Tornes a estar embarassada? Esperes el segon o t’has animat amb el tercer? Primer de tot, felicitats! L’arribada d’un nadó sempre és un moment d’alegria i de felicitat per tot allò que comporta. I per al teu primer fill/a arriba un moment especial amb l’arribada d’un altre membre de la família, aprendre a compartir els pares, explorar coses noves amb un nadó…

Una de les preguntes més típiques quan us assabenteu que espereu un altre fill/a, és si val la pena tornar a guardar les cèl·lules del cordó si ho hem fet amb el nostre primer fill/a. I per això us explicarem per què és interessant tenir més d’una mostra guardada al banc.

1. Com més mostres, més probabilitats de compatibilitat genètica en cas de trasplantament:

La sang del cordó umbilical és d’ús intra familiar i s’utilitza des de 1988 per fer trasplantaments en malalties hematopoètiques greus. Com sabeu, la compatibilitat entre germans és molt alta, però pot ser que algú de la vostra família sigui compatible amb un dels vostres fills i amb l’altre no. Per això, tenir més mostres guardades confereix més seguretat en aquest sentit.

2. Pot ser que guardis una mostra de més cel·lularitat:

Els cordons, encara que siguin de germans pot ser que tinguin cel·lularitats completament diferents, de manera que hi ha una probabilitat de millorar la mostra conservada amb una altra unitat amb més cèl·lules.

3. A més de la sang, li guardaràs el teixit del cordó:

A més de les cèl·lules hematopoètiques presents a la sang, també es recullen les cèl·lules del teixit. Si amb el primer fill/a ho has fet, has de guardar-li al segon fill/a les cèl·lules mesenquimals presents a les parets del teixit del cordó. Cada dia hi ha més assaigs clínics que utilitzen aquest tipus de cèl·lules per a tot tipus de malalties.

4. Tindràs unes condicions especials:

Ser segon o tercer, té importants beneficis en quant a tarifes en la contractació que us explicarem tranquil·lament en una visita al laboratori o en una trucada. A Cellab premiem aquells que ja han confiat en nosaltres amb condicions especials.

A Cellab estem per ajudar-vos en tot el que necessiteu, cuidant de la salut familiar. Disposem de Celular Clinic, la nostra clínica de medicina regenerativa on realitzem tractaments personalitzats amb factors de creixement i cèl·lules mare adultes per a lesions traumatològiques. En contractar la conservació privada de les cèl·lules mare del cordó umbilical, gaudireu directament d’una assegurança de salut familiar inclosa.

Leave a reply