Sabíeu que una part del teixit del cordó umbilical la podeu donar per recerca?

Totes les famílies que decidiu contractar la conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical amb Cellab teniu la possibilitat de fer una donació per recerca. Del cordó umbilical conservem dos tipus de cèl·lules: cèl·lules mare hematopoètiques, presents a la sang, i cèl·lules mare mesenquimals, presents al teixit del cordó.

Donació de part del teixit del cordó umbilical

Tota la sang que ens arriba a la bossa de recollida del kit, la processem i la crio preservem. Amb el teixit, fem exactament el mateix, però agafem les tres millors parts del cordó i ho emmagatzemem amb tres crio tubs que quedaran guardats per a ús privat. Els pares com a tutors legals del nadó fins a la seva majoria d’edat, tindran la plena potestat d’ús d’aquestes cèl·lules sempre que hi hagi una reclamació terapèutica.

Però amb la resta del teixit del cordó umbilical que no conservem us donem l’oportunitat de fer una donació altruista per recerca. Si voleu donar aquesta part del cordó que no guardem, haureu de signar el consentiment de donació per recerca que us entregarem amb la documentació que cal omplir durant la contractació. Aquest programa de donació compleix amb la normativa europea en matèria de donació.

Recerca i producció de medicaments de teràpies avançades

Cellab a banda de disposar de la línia d’activitat de Banking cel·lular, disposa d’una línia de recerca i de producció de medicaments de teràpies avançades. Aquesta divisió de l’empresa es dedica a buscar assajos clínics on utilitzin aquest tipus de cèl·lules per usos terapèutics. D’aquesta manera, validem els usos de les cèl·lules mare en múltiples malalties diferents i participem en projectes de recerca i innovació que milloren la vida de moltes persones amb malalties de tot tipus.

És per aquest motiu que a Cellab creiem fermament que guardar cèl·lules mare del cordó umbilical de forma privada us confereix una possibilitat terapèutica pel dia de demà. Perquè la medicina ha canviat molt en els darrers anys i està avançant a passos de gegant, buscant solucions biològiques que evitin teràpies invasives que fins ara estaven establertes.

Les cèl·lules mare que trobem al cordó umbilical no han envellit, estan en perfecte estat i tenen una capacitat regenerativa de gran potencial terapèutic que podem utilitzar i que utilitzarem davant múltiples malalties i patologies diferents.

Guardar-ho o no és una decisió exclusivament vostra. Informeu-vos sense compromís dels beneficis de conservar aquestes cèl·lules amb Cellab enviant-nos un correu a info@cellab.com o trucant-nos al +376 727 723.

Leave a reply