“I si l’empresa no va bé durant els 30 anys, què passa amb les mostres?”

Aquesta és una de les preguntes que més repetides entre totes les famílies que ens contracten. 30 anys és la durada del contracte que a Cellab establim amb qualsevol família que conserva la sang i el teixit del cordó umbilical al nostre banc. Totes les mostres que recollim, es processen i es crio preserven a la nostra instal·lació ubicada a Sant Julià del Lòria, al Principat d’Andorra.

Però trenta anys són molts i és normal que les famílies es mostrin inquietes davant d’un hipotètic mal funcionament de l’empresa. Per a Cellab és obligatori comptar amb un banc de contingència que assegura la conservació de les mostres per si l’empresa fos malament en algun moment dels trenta anys.

El nostre banc de back-up és el SRPKN Cord Blood Center de Slovakia, un dels més grans del món. En cas que Cellab entrés en un concurs de creditors, liquidació o tancament, es farien càrrec del manteniment de les mostres fins a la finalització dels contractes subscrits amb Cellab.

Aquest fet garanteix la tranquil·litat que totes les famílies que confien en nosaltres disposaran del seu material biològic per si cal davant d’una malaltia.

Quin és el futur de Cellab?

Escrivim aquest post convençuts que el projecte Cellab està en un moment clau, que ens permetrà molt aviat millorar la nostra proposta de valor. Per què?

Actualment, la nostra empresa s’està acreditant per obtenir la certificació de les Good Manufacturing Practises (GMP), una certificació que convertirà el nostre laboratori en un centre biotech d’última generació. Aquest fet permetrà que des de Cellab es puguin fabricar medicaments de teràpia avançada per a assajos clínics de tot Europa.

Cellab no només estarà al costat de les famílies que conservin les cèl·lules mare del cordó umbilical, sinó que ajudarà metges, grups de recerca i hospitals de tot Europa a la producció i fabricació de medicaments per als seus assajos clínics.

Aquest fet comportarà que Cellab sigui una de les empreses biotecnològiques del mercat europeu més completes, abastant des de la conservació de les cèl·lules mare (Banking) fins a la producció de medicaments (teràpia).
Leave a reply