Entrevista a Núria Codina, de Lulamoon Fotografia, estudi especialitzat en maternity, nadons i nens

Fa pocs mesos, enfront del Comú de La Massana va obrir Lulamoon Fotografia. Un estudi fotogràfic especialitzat en maternity, nadons i nens liderat per la fotògrafa, Núria Codina. És impossible passar pel carrer principal de la parròquia i no quedar-se sorprès de la qualitat i de l’originalitat de les fotos que tenen a l’aparador d’aquest estudi.

Fidels a donar-vos els tips imprescindibles ara que esteu embarassades, hem vingut fins al centre de La Massana per conèixer en primera persona aquest impressionant projecte que ha aterrat fa pocs mesos a Andorra.

La Núria Codina fa 5 anys que va obrir el seu propi estudi fotogràfic i segons afirma, tot ha passat molt ràpid. Va començar amb un estudi molt petitó a La Roca del Vallès a on residien abans d’arribar a Andorra. Destaca que el fet de ser mare en dues ocasions, l’ha fet canviar la perspectiva a la seva feina i per aquest motiu, no pot evitar somriure mentre t’ensenya fotos de nadons.

Avui al blog de Cellab coneixem a la Núria Codina, fotògrafa, perquè ens expliqui què fa i com ho fa.

-Núria, explica’ns què feu a Lulamoon Fotografia?

El nostre estudi està principalment enfocat a tot el que englobaria la fotografia familiar. Embarassades, nounats, nadons, nens, famílies, reportatges per aniversaris, per Nadal, comunions, retrat i ara comencem a apostar també per la fotografia corporativa, ja que, des que he arribat Andorra ens contacten diferents empreses que volen renovar la seva imatge.

-Com arriba una fotògrafa com tu, a especialitzar-se en embarassades, nadons i nens?

La maternitat va canviar radicalment la meva vida, em dedicava ja a la fotografia però no en aquest camp. Arran del meu primer embaràs vaig començar a interessar-me per aquest tipus de fotografia i quan va néixer el meu primer fill vaig saber que volia fer això el resta de la meva vida.

-Quin és el truc perquè les fotos dels nadons quedin perfectes?

Molta paciència sobretot, entendre que ells tenen un ritme i que es necessita temps per poder aconseguir unes boniques fotografies. A mi m’agrada treballar amb calma, sense pressa, a vegades ells necessiten adaptar-se i entendre que no estan a casa, en el seu espai segur, que estan en un lloc nou i això requereix un temps. Val la pena fer-ho així perquè quan es relaxen i comencen a sentir-se segurs, el resultat és meravellós.

-I una pregunta obligada per a un nouvingut al país. Com és que us decidiu a venir a viure a Andorra?

Volíem fer un canvi a la nostra vida, ja havíem vingut algunes vegades Andorra i el fet de poder oferir una millor qualitat de vida als nostres fills, ens va donar l’impuls definitiu. La seguretat, l’entorn, l’aire pur, estem encantats de viure Andorra!

-Diuen que la fotografia és l’única manera d’aturar el temps. Què en penses?

Hi estic totalment d’acord, de fet, a la meva pàgina web ho reitero vàries vegades. La fotografia ens permet tornar al passat, reviure moments, recordar persones, llocs, viatges, és realment quelcom increïble.

-A Lulamoon també feu sessions MotherHood. En què consisteixen?

Les sessions Motherhood són sessions pensades per capturar el vincle que hi ha entre una mare i els seus fills. Tenir un retrat de qui més estimes penso que és un regal que tota mare vol tenir. M’agrada enfocar aquestes sessions des d’un ambient elegant, dolç i on mare i fills siguin els protagonistes en tot moment.

-A banda d’això, quins altres serveis oferiu a Lulamoon?

A part dels serveis que he comentat anteriorment també oferim el nostre espai a altres empreses que vulguin disposar d’un estudi professional, cobrim tota classe d’esdeveniments i col·laborem amb altres professionals del sector per oferir un producte de la màxima qualitat possible.

Leave a reply