Saps quins seran els noms tendència del 2024?

Estem tancant l’any i comencen a sortir totes les travesses dels noms que seran tendència el 2024. Els noms que escullen els famosos pels seus fills, els protagonistes de les pel·lícules o les sèries sempre marquen tendència…

Per això, en aquest article del blog de Cellab recollirem les tendències que venen… Voleu saber quins són?

NOMS EN TENDÈNCIA FEMENINS

Arranquem el llistat amb el nom més posat el 2022 i 2023: Lucía. Per tercer any consecutiu, aquest nom d’origen llatí repeteix com un dels que seguirà sent dels més escoltats. Seguit de noms com Sofía, Martina, Maria, Paula, Julia, Emma, Carla, Alma, Olivia, Sara, Carmen o Mia.

També sonen noms com Vega, Lara, Alba, Noa, Lola, Alaia, Aria, Zoe, Ona o Lia.

NOMS EN TENDÈNCIA MASCULINS

Les travesses donen com a tendència, Hugo. Aquest nom d’origen germànic té un significat intel·ligent i serà un dels més triats.

Els altres noms que sonen molt per al nou any són Martín, Enzo, Nicolás, Kai, Noah, Bruno, Gael, Paolo, Mateo, Abdel, Adriel, Barry o Caleb. També tenen adeptes noms com Cory, Daudi, Edison, Gaspar, Idali, Lautaro, Mason, Nilo, Ozara, Ryu o Thor.

Amb aquest llistat, aquells que encara no heu estat pares i no teniu nom pel vostre petit o petita, aquí podeu trobar inspiració per triar-lo. Aquest és un dels temes estrelles a totes les tertúlies familiars i ben segur que no serà fàcil la tria.

Des de Cellab estem al vostre costat acompanyant-vos en tot el que necessiteu en l’arribada del vostre nadó. Portem des de 2014 acompanyant a famílies conservant cèl·lules mare de cordó umbilical i cuidant de la salut familiar a Andorra, oferint un servei personalitzat.

Leave a reply