Per què transportem el cordó de forma refrigerada?

A Cellab el nostre objectiu és vetllar per la qualitat de les cèl·lules mare que conservem. Un dels fets que ens diferencia és el transport refrigerat, des de que surten de l’hospital on la mare ha donat a llum fins que arriben al nostre laboratori a Andorra.

Comptem amb un equip logístic que s’encarrega de recollir el CellabKit amb el cordó umbilical i el trasllada en el menor temps possible per començar la fase de processament i la crio preservació. La nostra experiència en el transport de materials biològics ens permeten reduir temps innecessaris d’espera entre el procés d’extracció i el seu corresponent processament. Una vegada realitzats aquests dos passos, a Cellab crio preservem les cèl·lules mare a -196ºC sota zero.

Per aquest motiu, us volem explicar les avantatges que comporta transportar en fred la sang de cordó, fet que ens diferencia.

Diversos estudis científics avalen que el transport en condicions refrigerades té un impacte molt positiu en la preservació de la qualitat de les cèl·lules mare en el cordó umbilical.

En cas que es produeixi una contaminació microbiana durant l’extracció, el transport de la sang en fred impedeix la seva proliferació. Aquest fet facilita l’eliminació de les contaminacions durant el processat de les mostres, reduint la incidència d’unitats contaminades i millorant la qualitat de les mateixes que conservem.

La nostra vocació com a empresa de medicina regenerativa i banc de cordó umbilical és oferir a les famílies que confien en nosaltres, serveis de màxima qualitat on el rigor científic sigui la màxima prioritat.

Leave a reply