Què hem de fer el dia del part quan arribem a l’Hospital?

S’acosta el dia més feliç de les vostres vides. El dia que veureu la cara al vostre nadó i en què es barregen una sèrie d’emocions, esforços i sentiments únics per a la mare i per a la seva parella. A més, el moment del part representa per a moltes persones una sensació de felicitat pel moment que arriba, però també de gran respecte per la part més “mèdica” i desconeguda.

 Per a nosaltres com a empresa, el dia del part és un moment importantíssim del nostre procés. L’objectiu és que el metge i l’equip assistencial pugui recollir correctament les cèl·lules i arribin com més aviat millor al nostre laboratori per al seu processament cel·lular.

Què heu de fer quan us poseu de part?

En el moment que hi hagi contraccions regulars i senyals de part, heu d’anar cap a l’Hospital perquè llevadores i metges valorin el vostre estat. Abans de sortir de casa, recordeu agafar el CellabKit (kit de recollida de les cèl·lules) i la maleta amb totes les coses que heu de portar a l’Hospital per a la mare i per al nadó.

Un cop ingresseu i sempre que us confirmin que us quedeu per donar a llum, heu de lliurar el kit a la infermera o llevadora i recordar que teniu contractada la recollida privada de les cèl·lules mare del cordó umbilical. El personal assistencial s’encarregarà de preparar el kit a la sala de parts perquè el ginecòleg/a faci l’extracció.

En el moment de l’ingrés o 24h abans, se us farà una prova PCR/TMA per detectar el SARS-CoV-2 (Covid-19). En cas que sigui positiva, no es podrien recollir les cèl·lules mare perquè no podem conservar cèl·lules amb infeccions actives. En cas de ser negativa, necessitarem una còpia del resultat per poder iniciar el processament.

 Un cop el metge hagi recol·lectat les cèl·lules, el personal de sala de parts traslladarà el CellabKit fins al laboratori de l’Hospital per custodiar-lo fins a la nostra arribada. A partir d’aquest moment comença el nostre treball tècnic per processar la mostra amb les màximes garanties de qualitat.

Uns 10-12 dies després de donar a llum, us trucarem per confirmar que la mostra està en estat òptim per ser conservada de forma definitiva i procedirem al seu emmagatzematge als nostres tancs durant un període de 30 anys.

Leave a reply