Saps quins han estat els noms més posats al 2022?

Amb el mes de gener acabat, ja han sortit a la llum el rànquing dels noms més posats l’any 2022. Voleu saber quins són?

Noms femenins

Arranquem el llistat amb el nom més posat: Lucía. Per segon any consecutiu, aquest nom d’origen llatí repeteix com a més triat a Espanya. Seguit de noms com Sofía, Martina, Júlia, Daniela, Alma i Valeria.

També han estat noms molt triats Emma, Jimena, Valentina, Aitana, Olivia, Elsa, Noa, Abril i Luna. I en el rànquing repeteixen un any més, Zoe, Mia, Lara, Vega i Chloe.

Noms masculins

Martín es el nom masculí que més s’ha posat al 2022. Aquest nom d’origen llatí té un significat molt curiós com allò pertanyent o relatiu a Mart.

Els altres noms estrella han estat Enzo, Leo, Noah, Thiago, Tristán, Lucas, Hugo, Teo. Seguits de clàssics com Nicolás, Bruno, Diego, Gonzalo, Mateo, Daniel o Mario.

Amb aquest llistat, aquells que encara no heu estat pares i no teniu nom pel vostre petit o petita, aquí podeu trobar inspiració per triar-lo. Aquest és un dels temes estrelles a totes les tertúlies familiars i de ben segur que no serà fàcil la tria.

Des de Cellab estem al vostre costat acompanyant-vos en tot el que necessiteu en l’arribada del vostre nadó. Portem des de 2014 acompanyant a famílies conservant cèl·lules mare de cordó umbilical i cuidant de la salut familiar a Andorra, oferint un servei personalitzat.

Leave a reply