Cellab supera l’auditoria de l’AABB i obté la re acreditació fins al 2026

L’Association of the Advancement of Blood & Biotherapies (AABB) ha re acreditat Cellab fins al juny del 2026 després d’haver superat l’auditoria presencial realitzada durant el 25 i el 26 de juny de 2024. D’aquesta manera, renovem per dos anys més l’acreditació que audita la conservació de cèl·lules mare hematopoètiques i mesenquimals d’origen neonatal i adultes.

Aquesta re acreditació assegura que a Cellab es compleixen els màxims estàndards de qualitat en el processament, la conservació i la distribució d’aquestes cèl·lules a la nostra planta farmacèutica de Sant Julià de Lòria.

L’acreditació americana és una de les més rigoroses pel que fa a criteris de qualitat, fet que garanteix a les famílies i pacients de Cellab, la tranquil·litat en els processos que duem a terme. El nostre laboratori compta amb aquesta certificació des de la seva fundació el 2014.

Després d’haver obtingut les GMP al passat mes d’abril, Cellab renova per dos anys més, l’acreditació AABB fins al juny de 2026 quan tornarem a presentar-nos.

Cellab, una empresa andorrana al servei del país

Des de 2014, Cellab s’encarrega de la conservació privada de les cèl·lules mare del cordó umbilical i adultes a Andorra, actuant com a banc privat. Si esteu esperant un fill/a i voleu que conservem les cèl·lules mare del vostre nadó, estem a la vostra disposició oferint un servei de crio preservació amb els màxims estàndards de qualitat.

D’igual manera, Cellab també ofereix aquest servei de Banking cel·lular a adults que volen conservar les seves cèl·lules mare.

Informeu-vos sense compromís enviant un correu a info@cellab.com o trucant-nos al +376 727 723 / +376 394 025

Leave a reply