Sabeu què és el body paiting?

L’embaràs és un moment únic i cada setmana que passa no tornarà. Hi ha moltes parelles que immortalitzen el creixement de la panxa setmana a setmana, cosa que permet veure l’evolució de l’embaràs durant 40 setmanes. Cal destacar que cada embaràs és diferent i la forma de la panxa, les sensacions, les reaccions són de vegades, són completament oposades.

Si sou aficionades a les manualitats, us sonarà o haureu sentit a parlar del bump painting o belly painting, una tècnica artística que consisteix en pintar la panxa de l’embarassada. Hi ha autèntiques obres d’art plasmades a la panxa de les futures mamis, aprofitant un moment únic i irrepetible. Us emplacem a escriure a Google imatges: bump painting o belly painting per apreciar els milers de dibuixos diferents que hi ha.

Una de les precaucions que hem de tenir en compte si volem pintar una panxa a una embarassada és el tipus de pintura que utilitzem. Ha de ser soluble a l’aigua, del mateix estil que les que es fan servir per pintar les cares dels nens per carnaval o festes infantils. Aquests tipus de pintures són totalment segures, sempre que l’embarassada no pateixi cap mena de dermatitis ja que estan testades dermatològicament i són fàcils de retirar amb una mica d’aigua i sabó.

Si mireu a Google, Instagram o Pinterest veureu la quantitat de dibuixos i obres d’art que hi ha: missatges de benvinguda del nadó, dibuixos per il·lustrar el sexe del nadó, les formes, els colors, etc. Per pintar la panxa s’utilitzen esprai, esponges, pinzells, làtex o henna per fer els tipus de formes i textures que embelleixen la panxa per a la foto.

Habitualment, es fa bump painting o belly paiting a partir de la setmana 30 de l’embaràs, quan la panxa ja té una mesura considerable. Hi ha professionals especialitzats en aquest tipus de dibuixos, podent personalitzar tots els detalls que vulgueu. A banda de la pintura, se sol contractar el reportatge fotogràfic o audiovisual per deixar tot el procés capturat per al record.

Els preus del belly panting són molt diversos ja que fluctuen en funció del tipus de dibuix, del material utilitzat i de si contractem pack de foto i vídeo. Però habitualment, els preus, sense fotos ni vídeo, comencen al voltant dels 70€. Si optem per sumar-li el reportatge audiovisual el preu pot incrementar sobre els 200€ de mitjana. Si opteu per fer-vos vosaltres mateixos el body painting, els preus dels kits de pintura són força assequibles costant uns 50€.

Leave a reply