Sabies que contractant la conservació del cordó amb Cellab teniu una assegurança de salut familiar?

A Cellab tenim una única missió: cuidar de la salut familiar. Com? Conservant cèl·lules mare presents a la sang i el teixit del cordó umbilical que el dia de demà, els nostres fills s’aplicaran per tractar infinitat de patologies. No necessàriament l’aplicació de les cèl·lules mare presents al cordó umbilical comporta el tractament d’una malaltia greu com pensa molta gent. La medicina està canviant de forma constant i cada cop més, busca solucions biològiques on les cèl·lules mare juguen un paper clau.

I us expliquem això, perquè totes les famílies que contracten la conservació de sang i teixit de cordó umbilical tenen una valoració mèdica inclosa a Celular Clinic, la nostra clínica de medicina regenerativa. Des de fa cinc anys, comptem amb una clínica a Andorra formada per un equip mèdic especialitzat en el diagnòstic i el tractament de patologies articulars amb tractaments personalitzats de medicina regenerativa.

Cellab produeix els tractaments que aquest equip mèdic format per traumatòlegs, rehabilitadors i cirurgians plàstics apliquen. Són teràpies personalitzades que es fabriquen a partir de factors de creixement, de la sang del propi pacient, o de cèl·lules mare adultes, derivades del teixit adipós. Al llarg d’aquests cinc anys, hem tractat més de dos-cents pacients que han vingut a la nostra clínica a la recerca d’un tractament poc invasiu per al dolor articular als genolls, malucs, colzes, espatlles o turmells.

Totes les famílies que heu contractat la conservació del cordó umbilical teniu aquesta assegurança de salut per si algun dia teniu una lesió. Des de Cellab i Celular Clinic estarem al vostre costat, diagnosticant i aplicant el millor tractament perquè torneu a recuperar la qualitat de vida.

Voleu descobrir més sobre la nostra clínica? www.celular-clinic.com o envieu un mail a info@celular-clinic.com i us contactarem.

Leave a reply