Esperes un nadó pel 2023? Aquests són els noms tendència per aquest any!

El començament d’un nou any sempre genera llistats interminables de noms que seran tendència. Els sociòlegs destaquen que els noms escollits pels famosos, els protagonistes de les pel·lícules i de les sèries més vistes del moment, determinen els gustos i les tries dels pares.

La sèrie de “La Casa del Dragón” la preqüela de “Juego de Tronos” és una de les més seguides i s’han escoltat noms com Disa, Amapola o Caléndula… La família reial anglesa també tindrà pes i molts dels seus noms Harry, Meghan, Carlos, Enrique, també marcaran tendència entre els més escollits. Els YouTubers com Ibai també han estat molt protagonistes i sembla que podrien tenir pes en les travesses familiars.

Per aquest motiu, avui us portem el llistat dels que segurament seran els noms més triats per aquest any 2023 que tot just acaba de començar…

Noms per a nena

Comencem pel sexe femení on trobem noms com Amapola, Aitana, Alexia, Alexandra, Bianca, Calèndula, Chiara, Cloe, Eva, Daila, Disa, Gala, Kia, Lia, Lucía, Matilda, Meghan, Nekane , Tania, Sofía o Zaida.

Noms per a nen

Si canviem de sexe, els homes tindran com a més escollits els noms d’Abel, Adam, Aleix, Asier, Bruno, Carlos, Damián, David, Diego, Eneko, Enrique, Harry, Ibai, Izan, Julen, Leo, Noa, Unai i Victor.

Fills de famosos, personatges reials, personatges ficticis… ja veieu que n’hi ha de tots els gustos… D’aquí pocs dies coneixerem el rànquing dels noms més posats al 2022 però mentrestant i segons els experts, aquests seran els que marcaran tendència al 2023.

I a vosaltres, quin us agrada més?

Leave a reply