Saps que és l’aeroioga? T’expliquem els beneficis de practicar-lo!

L’aeroioga o ioga aeri és una modalitat de ioga que combina elements de l’esport tradicional amb un gronxador confeccionat amb teles. Si estàs embarassada i abans d’estar-ho ja practicaves ioga, poques coses t’hem d’explicar dels beneficis que comporta fer ioga, tant a nivell físic com mental.

Beneficis del ioga aeri

Però si és la teva primera experiència amb el ioga, avui et descriurem els avantatges i beneficis que comporta practicar-lo estant embarassada.

  • 1- Milloraràs les molèsties musculars d’esquena, malucs i cames. Durant l’embaràs és molt comú patir dolor muscular en aquestes articulacions i gràcies a la postura de l’aeroioga, això desapareixerà.
  • 2- Tonificaràs la musculatura: tenir una musculatura forta t’ajudarà a tenir equilibri durant l’embaràs. Segons vagi creixent la panxa, hauràs de compensar amb els altres músculs de l’esquena i, per tant, pot ser molt positiu per al teu cos.
  • 3- Et relaxaràs: la pràctica del ioga també inclou la part de la relaxació i respiració, fet que ajudarà a reduir l’estrès i l’ansietat pròpies de la gestació. Connectar amb la teva ment i tenir capacitat d’autocontrol és imprescindible per afrontar el part i les pors que se’n deriven.
  • 4- Milloraràs la circulació sanguínea: Els moviments suaus i controlats afavoreixen la millora del flux sanguini, sent especialment beneficiós en el cas d’un embaràs. Són moltes les embarassades que en practicar l’aeroioga redueixen la sensació de cames cansades.
  • 5- Et prepararàs per al part: gràcies a les postures del gronxador, agafaràs força a certs músculs que utilitzaràs durant la dilatació i l’expulsiu.
  • 6- Connectaràs amb el teu nadó: fer una activitat que requereix aquesta connexió cos i ment, t’ajudarà a establir un lligam amb el teu nadó, a sentir-lo mentre fas els moviments…

Exercicis durant l’embaràs

La pràctica esportiva durant l’embaràs sempre que no estigui contraindicada pel vostre ginecòleg/a és imprescindible per afrontar el part i el postpart de la millor manera.

Des de Cellab us recomanem seleccionar un bon centre per practicar aeroioga, amb persones que tinguin molta experiència, ja que és clau per evitar lesions musculars i realitzar l’activitat de forma correcta.

Leave a reply