Marxeu de vacances? Us portem el llistat d’accessoris imprescindibles pel vostre nadó

Fer les maletes per marxar de vacances pot ser un maldecap si no tenim clar que hi hem de posar a dins. I si és la primera vegada que fem maletes amb un nadó pel mig, el desconcert és major. Avui al blog de Cellab intentarem llistar algunes de les coses útils que creiem que no us poden faltar a la maleta aquest estiu i fer-vos més fàcil aquest moment.

Viatjar en cotxe, en avió o en tren pot fer variar molt la quantitat de coses que haurem d’encabir a les maletes i que, per tant, acabarem portant al lloc triat per les primeres vacances d’estiu. També és important el destí escollit, ja que no portarem les mateixes coses a la platja que a la muntanya, com és evident.

Arranquem amb el llistat d’accessoris imprescindibles a la maleta de les vacances!

  • Cotxet: existeixen cotxets abatibles que van molt bé per a nadons de totes les edats. Has de portar-ne un que quedi ben plegat i sobretot que quedi ben abatut. Les migdiades i els passejos són molt habituals i si ho fan allà, pot ser una bona manera d’anar al restaurant o de gaudir d’una estona de desconnexió perfecta.
  • Motxilla de porteig: per a nosaltres és un accessori perfecte i indispensable sobretot durant el primer any. Ocupa molt poc a la maleta i és una manera ideal d’alliberar els dos braços i poder fer coses amb el nadó a sobre.
  • Banyera: existeixen de plegables o d’inflables que van molt bé si hem de viatjar. Si no tenim prou espai a la maleta i no ens va bé portar una banyera, podem dutxar-nos amb el nadó a l’hora.
  • Trona de viatge: depenent de l’edat del nadó aquest accessori és molt útil. A vegades als restaurants, a les habitacions dels hotels o als pisos de lloguer no tenen trones.
  • Bressol de viatge: sobretot si el nadó és petit necessitarem un llit bressol perquè pugui dormir de forma confortable. De bressols de viatge existeixen de tots els tipus i mides, però és important trobar-ne un fàcil de plegar i lleuger.
  • Carmanyoles, termos i menjar: molt important aquest punt! Hem de tenir en compte que durant el viatge poden haver-hi contratemps com retencions de trànsit o algun retard en sortides de vols o trens que ens poden alterar l’hora dels àpats. Planificar bé el menjar que ens podem endur pel temps de viatge és clau si no volem patir. Recordeu que cal portar sempre aigua per donar beure al petit o petita i vigileu amb les altes temperatures dels aliments que porteu perquè no es vegin alterats.
  • Roba: en funció del destí escollit, el tipus de roba sempre condicionarà allò que necessiteu. Sempre és important pensar que el temps pot canviar, es pot complicar i agafar roba d’entretemps.
  • Llum de nit: en marxar lluny de casa estem alterant les rutines i pot ser que al nadó li costi més agafar el son. Per això, és important portar el seu llum de nit de casa perquè no s’estranyi i reconegui coses del seu entorn.
  • Càmera de videovigilància: si a casa la utilitzeu i esteu acostumats, aquest accessori de control va de meravella. Si heu llogat un pis o una casa, la càmera us permetrà tenir controlat al nadó mentre sopeu, dineu o esteu en una altra estança.
  • Farmaciola: hem d’estar preparats per si el nadó es posa malalt. Penseu que allà on aneu potser no teniu tan accessible la farmàcia com al lloc on viviu. Poseu medicaments bàsics com Apiretal o Dalsy, un termòmetre, cremes per les irritacions, ampolletes de sèrum fisiològic, crema solar, etc.

I fins aquí la llista d’aquells objectes que creiem que us poden ajudar en la confecció de la maleta de les primeres vacances d’estiu que fareu plegats!

Leave a reply